Zoek bedrijven in de gemeente Utrechtse heuvelrug

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
Ik help organisaties en ondernemers kernachtig te verwoorden wie ze zijn, waarom ze doen wat ze doen en wat ze voor hun klanten kunnen betekenen. Een goed, oprecht verhaal in combinatie met een passende huisstijl is de basis voor een sterk merk. (Branding) Door het merk onder de aandacht te brengen van de doelgroep via on- en offline communicatiekanalen (storytelling) ontstaat een duidelijke positionering van het merk waar klanten zich aan willen verbinden. Een goed verhaal is essentieel in verbindende communicatie.

Specialismen
Teksten voor websites, flyers, nieuwsberichten, persberichten, achtergrondverhalen, nieuwsartikelen, human interestverhalen, blogs, columns, white papers en nieuwsbrieven. SEO tekstschrijver, branding en storytelling, communicatieadvies, schrijf-coaching en eindredactie.

Zoekwoorden
Tekstschrijver, webteksten seoteksten, flyers, blogs, columns, white papers, nieuwsbrieven, communicatieadvies, eindredactie, redigeren, schrijf-coaching, achtergrondverhalen, persberichten, nieuwsberichten, human interestverhalen.

Capaciteit
ZZP

Oprichtingsjaar
2000