Zoek bedrijven in de regio

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
Reportages

Een goede reportage brengt de essentie van jouw organisatie of bedrijf in beeld. Mel is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen zoals ze zijn en zoekt aansluiting bij de uitstraling en de sfeer van zijn opdrachtgever. Hij denkt actief mee over de manieren waarop jij zijn foto’s wil inzetten op verschillende kanalen, zodat ze het grootste effect sorteren.

Portretten
Je van je beste kant laten zien op je website of sociale media? Na een fotosessie met Mel heb jij een serie portretfoto’s tot je beschikking waarmee je goed voor de dag komt. Een serie die laat zien wie jij bent en waar je voor staat.

Evenementen
Na een geslaagd evenement wil je kunnen terugkijken en ervaringen delen. Want op die manier creëer je op een ontspannen manier meer exposure. Mel legt tijdens jouw evenement de sfeer vast die de kracht van jouw bedrijf weerspiegelt.

Projecten
Met zijn projecten laat Mel je de wereld zien door zijn lens. Het zijn verhalen in beeld van mensen en plekken die uit het leven gegrepen zijn of juist uitzonderlijk en onalledaags.
Mel Boas heeft een eigen studio aan de Johan van Oldebarneveltlaan in Zeist. Net zo makkelijk zet hij zijn studioset op locatie op.
Mel Boas houdt een fotoblog bij Zeist in Beeld

Bekijk het werk van Mel Boas op:
Boasphoto.nl https://boasphoto.nl
Zeistinbeeld.nl https://zeistinbeeld.nl
Random online kijk via google afbeeldingen. http://bit.ly/3GFVK4z

Specialismen
Portret fotografie
Documentaire en nieuwsfotografie
Evenementen vastleggen in foto en video

Zoekwoorden
Reportages, Portretten, Evenementen, Foto, Video, Zeist, Drone fotografie, Drone video, Zeist, Utrecht, De Bilt, Nieuws, De Bilt, Bilthoven, Soest,

Capaciteit
ZZP

Oprichtingsjaar
2012