Zoek bedrijven in de regio

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
Broekhuis is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Wij vertegenwoordigen 19 automerken in het volume- en premium segment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen, Volvo, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai, Mitsubishi, Citroën en DS automobiles.

Specialismen
Naast onze 67 vestigingen hebben wij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. In ons brede dienstverleningspakket hebben wij daarnaast 15 schadeherstelbedrijven, waar uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld. Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Onze ambitie is alles voor een enthousiaste klant. Met deze belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven zodat u onbezorgd mobiel blijft.

Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 90 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen!

Lokaal betrokken
Broekhuis draagt de sportende jeugd een warm hart toe. Hierom zijn wij sponsor van veel clubs, van voetbal tot korfbal, van tennis tot schaatsen, van zwemmen tot hockey. Met de Broekhuis clubbonus stellen wij geld beschikbaar voor de club wanneer een verenigingslid of ouder van een jeugdlid klant bij Broekhuis wordt.

Onze ambitie is alles voor een enthousiaste klant. Met deze belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven zodat u onbezorgd mobiel blijft.

Zoekwoorden
Volvo, schadeherstel, lease, mobiliteit, oplossingen, Ford, Opel, Broekhuis, beweegt mensen, auto's, Zeist, onderhoud

Capaciteit
51-250

Oprichtingsjaar
1932