Zoek bedrijven in Wijk bij Duurstede

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
IN2Leasing is een professionele intermediair in de automotive en dan met name op het gebied van leasing, wagenparkbeheer en advies.

Waarom IN2LEASING?
1: IN2LEASING ontzorgt, adviseert, begeleidt en coacht organisaties op mobiliteitsgebied, van inrichting van zijn mobiliteitsbeleid tot en met de uitvoering ervan, waarbij het persoonlijke en directe contact ons fundament is.

2: Door onze ervaring weten we waar alle mogelijkheden en kansen zitten voor onze klanten, maar ook waar de knelpunten kunnen voorkomen en voor al deze aspecten kennen wij de juiste oplossing. IN2LEASING heeft een groot en waardevol netwerk waarin wij samenwerkingsovereenkomsten hebben gesloten met een divers en groot aantal gerenommeerde mobiliteitsaanbieders. Hierdoor kunnen wij het gehele spectrum aan mobiliteitsdiensten aanbieden via één loket, waarbij de ondernemer tevens verzekerd is van de scherpste leaseprijs door gebruik te maken van de schaalvoordelen van IN2LEASING.

3: IN2LEASING brengt hiermee schaalvoordelen, mobiliteitskennis en –vormen samen voor haar klanten waardoor hij/zij profiteert van de voordelen van IN2LEASING én zichzelf kan bezighouden met zijn/haar kernactiviteiten.

Specialismen
Auto's
Bedrijfsauto's
Tractoren
Leasecontracten
Wagenparkbeheer
Materieelbeheer
Mobiliteitsadvies

Zoekwoorden
Auto's
Bedrijfsauto's
Leasecontracten
Wagenparkbeheer
Mobiliteitsadvies
Mobiliteitsregeling
Berijdersovereenkomsten
Elektrificatie
Elektrisch aangedreven auto's/voertuigen
Inrichting laadinfrastructuur t.b.v. elektrisch vervoer

Capaciteit
ZZP

Oprichtingsjaar
2017