Zoek bedrijven in Wijk bij Duurstede

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
Finance, Data analyse en Presentaties

Specialismen
Data analyse

Wat kost de klimaatneutraliteit van uw gemeente? Wordt uw woonbeleid geschreven door de corporaties? Zijn de lasten binnen uw gemeentelijke samenwerkingsverbanden eerlijk verdeeld? Laat het aan de hand van de data over uw gemeente bevestigen danwel ontkrachten.

Presentaties en training

Versterk uw politieke gereedschapskist met een training van ervaren experts. Verbeter uw tactieken en strategie. Krijg concrete handvaten en gebruik ze in de praktijk.
Of:
Huur een spreker die u uitdaagt. Klimaatoptimisten, dwarsdenkers, EU-skeptici…. Ze bestaan. Wat houdt ze bezig? Een waardevolle toevoeging op uw evenement.

Hoe lopen uw projecten? Waar blijven de middelen? Is de jaarrekening een haastklus? Vreemde ogen dwingen. Huur een assistent controller die de boekhoudingsklussen en het achter gegevens aanjagen uit handen neemt. Dit voorkomt fouten en verbeterd uw inzicht. Verbeterd inzicht verbeterd uw besluiten.

De Staten en Gemeenteraden hebben heldere transparante sturingsinformatie nodig. Het BBV heeft dat tot doel. Uw business controller is (te) veel tijd kwijt aan kleine financiële dingen, waardoor hij niet toe komt aan de echte advisering. Ook uw financial controllers die de financiële overzichten maken en gesprekken voeren met teamleiders herkennen dat. Kostbare tijd gaat op aan boekhoudkundige zaken. Ze komen niet toe aan het maken van dashboards. Regeren is vooruit zien. Staten en Gemeenteraden zijn niet geholpen met verrassingen, wel met degelijk financieel overzicht.

Zoekwoorden
finance controller, accountancy, politiek, training, coaching, ICT, websites, pers

Capaciteit
ZZP

Oprichtingsjaar
2020