Zoek bedrijven in Zeist

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
Iedereen een blije baan! biedt training en coaching op het gebied van loopbaan en werk. Ze springt met haar workshops in op het gehele proces van werk zoeken en - vinden. Dit zijn geen ellenlange cursussen, maar korte actieve workshops die direct resultaat leveren: de deelnemer kan meteen een stap naar die nieuwe baan zetten en effect zien!

Het gehele aanbod van Iedereen een blije baan! is gericht op het ‘werken naar een baan’. De workshops hebben als doel de deelnemers weer een stapje dichter bij een nieuwe baan te brengen. Bijzonder hieraan is de manier van aanbieden in een keuzemenu en de hapklare brokken waarin het programma is opgedeeld. De workshops zijn gericht op de basisstappen in het sollicitatietraject en ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling.

Iedereen een blije baan! Werk moet energie en voldoening opleveren. Dat is onze missie, met concrete stappen naar een werkplek waar je gelukkig van wordt.

Specialismen
Coaching en training bij loopbaanvraagstukken.
Workshops voor particulieren/incompany: Project Ik, de eerste indruk, je moodboard werkt!, Schrijven met succes, Power Plan, Jij en je cv.
Individuele coaching voor werkzoekenden en carrièreplanners, studenten die voor een profiel of studiekeuze staan.
Assessments: DISC en Insights Discovery.
Brief en cv check.

Zoekwoorden
coaching, training, loopbaan, werk, cv, motivatiebrief, schrijven, inzicht, zelfinzicht, plan, vitaliteit, solliciteren, assessment, workshop, carrière, persoonlijke ontwikkeling, groei, duurzame inzetbaarheid, toekomst, studenten, studiekeuze, keuze, werk zoeken, incompany, particulieren,

Capaciteit
ZZP

Oprichtingsjaar
2012