Zoek bedrijven in Zeist

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
KOEK & EI
EEN BIJZONDER VERHAAL

KOEK & EI is een klein en gezellig lunchrestaurant op steenworp afstand van het winkelhart van Driebergen. Een ontmoetingsplaats die met veel liefde en aandacht is ingericht. Een plek om even te relaxen en je thuis te voelen. Komt u vooral proeven van de heerlijk verse koffie, huisgemaakte koek en taart en een eerlijke, verse lunch. Maar KOEK & EI is veel meer dan een gewoon lunchrestaurant. Het is ook een plek met een bijzonder verhaal over bijzondere mensen.

Ons personeel is vol passie en enthousiasme bezig met het horecavak. Dat is op zich al heel mooi en bijzonder. Maar belangrijker nog is dat het personeel grotendeels bestaat uit mensen die in onze huidige maatschappij moeite hebben om mee te komen en niet altijd eerlijke kansen krijgen. Die kans tot ontwikkeling en zinvolle dagbesteding krijgen ze bij KOEK & EI! Onze medewerkers staan met plezier voor u in de keuken en de bediening. En zij zien u graag genieten van onze koekjes en taartjes. Dat maakt KOEK & EI tot een plek waar wij als collega’s met een glimlach rondlopen. Dat gevoel willen wij graag met u delen. Kom gerust even binnen om ons te ontmoeten!

Specialismen
horeca, dagbesteding, catering, high tea, lunchroom, appeltaart, gebak, broodjes, salades, soepen,

Zoekwoorden
horeca, dagbesteding, catering, high tea, lunchroom, appeltaart, gebak, broodjes, salades, soepen, koffie, thee, gezellig, lunch

Capaciteit
01-10

Oprichtingsjaar
2017