Zoek bedrijven in Zeist

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
Broekhuis is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Wij vertegenwoordigen 13 automerken in het volume- en premium segment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.

Specialismen
Naast onze 48 vestigingen hebben wij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. In ons brede dienstverleningspakket hebben wij daarnaast 11 schadeherstelbedrijven, waar uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld.

Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen!

Onze ambitie is alles voor een enthousiaste klant. Met deze belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven zodat u onbezorgd mobiel blijft.

Zoekwoorden
volvo, schadeherstel, lease, mobiliteit, oplossingen, Ford, Opel,
broekhuis, beweegt mensen, auto's, zeist, onderhoud

Capaciteit
51-250

Oprichtingsjaar
1932