Zoek bedrijven in Zeist

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
FactorFarma levert diensten op het gebied van de farmacie (farma).
We beschikken over relevante ervaring in de markt rond geneesmiddelen (medicijnen), en beschikken over actuele kennis van ontwikkelingen, wetgeving en aanverwante.
De zorg groeit en er zijn veel kansen en uitdagingen. Wellicht kent u ons al via JazekerDeApotheker.nl ?

Specialismen
Specialisatie van FactorFarma is het kwalitatief (duurzaam houdbaar) begeleiden van New Business en/of verbetertrajecten in de farma en grensvlak food/farma. Van medicijn tot zelfzorggeneesmiddel. Van idee tot omzet.
Ervaring is er in (schijnbaar) eenvoudige tot complexe omgevingen. Van GDP in Logistiek, Advies in Retail tot en met poliklinische apotheken in Ziekenhuis. Complexiteit brengen we graag terug tot kernwaarden, en bruikbare werkwijzen.
Brede en ook specifieke kennis is er van ICT, in zorg en retail, wetgeving, innovatie. Van systeem- en databaseontwerp tot daadwerkelijk gebruik: om te voldoen aan de wet en/of om verkoop te bevorderen (en nee, dat sluit elkaar niet uit).
We houden ontwikkelingen in zorg en markt dan ook goed bij, voor onszelf, ten behoeve van klanten en soms omdat we het zelf zo interessant vinden en kansen zien.

De focus en ontwikkelwens in brede zin is bijdragen aan klantgerichte vormen van farmacie.
Het perspectief verschilt. FactorFarma verbindt en vertaalt ervaring in verschillende werkvelden door. En dat leidt bij klanten geregeld tot een ander en fris perspectief.
Klantgericht betekent ook kwaliteitsgericht, en vaak een interne procesverbetering. Werkt het proces in poliklinische apotheek? U kent de wachttijden wel - ook de oplossingen? Voldoet het als groothandel of transporteur ingeregelde kwaliteitssysteem aan actuele farmaceutische wet- en regelgeving? Wilt u begeleiding bij het verfrissen van een lopende proces waarbij geneesmiddelen of medisch hulpmiddelen betrokken zijn? Wilt u een vergunning voor het groothandelen in geneesmiddelen? Of juist aan klanten/patiënten? Waar zitten kansen en risico's met medicijnen? Wilt u adequaat vertegenwoordigd worden richting Inspectie (IGJ)?

Onze kritische én opbouwende blik kan uw proces verder helpen! Want 'als je je altijd laat adviseren vanuit eenzelfde perspectief, zal je altijd hetzelfde perspectief blijven behouden'.

Zoekwoorden
FactorFarma, GDPConsultants, geneesmiddelen, medicijnen, geneesmiddelenwet, farmacie, apotheek, apotheker, zorgbudget, transmurale zorg, kwaliteit, kwaliteitssystemen, Good Distribution Practice, GDP, RP, GMP, QP, quality assurance, QA, KISS, geneesmiddelinformatie, retail, zelfzorg, overheveling, ICT in de zorg, opleidingen, nascholing.

Capaciteit
01-10

Oprichtingsjaar
2008