Zoek bedrijven in Zeist

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
Wie is Etienne Oldeman? Etienne Oldeman is een fotograaf met een bedrijfskundige achtergrond (Hogeschool Utrecht en Foto Academie Amsterdam) en met een passie voor mensen. Mensen maken mijn werk interessant. De interactie met mijn ‘modellen’ en het op hun gemak stellen van mensen is mijn specialisme. Het lukt mij om mensen die ‘nooit mooi op de foto staan’ juist wel mooi (in ontspannen sfeer) te fotograferen. Ik werk voor multinationals, zoals SPIE Nederland als SPIE France, en voor grote organisaties, zoals ErasmusMC/Sophia Kinderziekenhuis. Voor mij staan veiligheid, vertrouwelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Specialismen
Portretfotografie, corporate fotografie/bedrijfsreportages, architectuur- en woningfotografie, mensen in actie, passie voor hun werk, bouw- en renovatieprojecten. Ik ben in het bezit van VCA (veiligheidsdiploma).

Zoekwoorden
Portretfotograaf, portretfotografie, bedrijfsreportages, zakelijke portretten, corporate fotografie, reclamefotografie, woningfotografie, architectuurfotografie en industriële fotografie.

Capaciteit
ZZP

Oprichtingsjaar
2010