Zoek bedrijven in Zeist

Zoek op dienst, naam, kvk-nummer of zoekwoord

Algemene omschrijving
Esset Office Furniture is een leverancier van ergonomisch kantoormeubilair. Via de webshop www.staanofzitten.nl verkoop ik direct aan bedrijven en consumenten. Daarnaast kan ik de volledige kantoorinrichting verzorgen en geef advies over de inrichting van (nieuwe) werkplekken.

Door de kleinschaligheid van mijn bedrijf kenmerk ik mij door persoonlijk contact en advies op maat. Ik heb goede relaties opgebouwd met verschillende fabrikanten van kantoormeubilair en weet goed wat er op de markt te verkrijgen is. Samen met een creatieve mindset levert dit altijd een goede oplossing op voor de klant.

Heb je een vraag over je kantoorinrichting of ben je op zoek naar specifieke kantoormeubelen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Specialismen
Ik ben gespecialiseerd in zit-sta bureaus. Mijn bedrijf is gestart vanuit een persoonlijke overtuiging dat de hele dag op kantoor zitten niet goed voor je is. Daarnaast probeer ik kantoren zo duurzaam mogelijk in te richten, bijvoorbeeld door het hergebruiken of refurbishen van bestaand meubilair, of het toepassen van duurzame materialen.

Zoekwoorden
zit-sta bureaus, kantoorinrichting, kantoormeubelen, bureaustoelen, kasten, kantoormeubilair, werkplekadvies, staand werken

Capaciteit
ZZP

Oprichtingsjaar
2015